Praktijk Monique Croes

 

 

 


Hoewel de lijst van klachten die je met NAET kan verbeteren in principe bijna oneindig is daar het je lichaam sterker maakt zodat het de klachten zelf kan verbeteren, hierbij een aantal indicaties waar ik veel ervaring mee heb.

Eczeem: zowel natte als droge eczeem, inclusief veel schilfers. Bij kinderen maar ook volwassenen die al heel hun leven het hebben.
Hooikoorts: voor zowel de bomen (incl de beruchte berk) als alle grassen, kruiden, bloemen en kerstbomen. Chronische loopneuzen, jeukende ogen of verstopte neus hoeft niet. Ook bij deze klachten door huisstofmijt.
Huisdieren, zoals kat, hond, paard, konijn: zelfs bij extreme vormen zoals al waterige ogen bij het stappen over de drempel bij iemand met katten of iemand die de kleren nog draagt waar een kat in huis is. Heb al meerdere mensen blij gemaakt dat het huisdier geen ander baasje hoefde te zoeken of de kinderen blij gemaakt dat papa niet meer de reden is waarom er geen huisdier kan komen.
Multiple Chemical Sensitivity Disorder: allergisch voor parfum, sigarettenrook, nieuwe kleding of bijvoorbeeld voor kiwi? Niet meer kunnen werken omdat er in het gebouw verbouwd wordt, geschilderd of nieuwe vloerbedekking? Grote kans dat overgevoeligheid voor chemische stoffen de oorzaak is. NAET is hier bij meerdere personen in mijn praktijk erg behulpzaam in geweest.
Autisme, Asperger, PDD-NOS, ADHD: er is al heel wat onderzoek naar gedaan, maar de nieuwste inzichten zijn dat er in een groot gedeelte een niet onderkende vorm van allergie misschien wel de klachten verergeren. Een streng RED-dieet is volgens onderzoekers zeer effectief, maar ik heb al jaren de ervaring dat door NAET de klachten behorende bij deze syndromen zeer verbeteren door de standaard NAET behandelingen. Ik heb zelfs een jongetje geholpen van zijn hondenallergie die daarna geen Asperger diagnose meer had.  
Leerallergie: door de ervaring van mijn 1e leerallergie patiënte heb ik ondertussen al verschillende dames geholpen zodat ze hun lievelingsschoenen weer kunnen dragen zonder vochtbultjes, etter- en pusblazen, pijn of lelijke rode voeten.
Astma/hoesten: ook als dit niet door hooikoorts of huisstofmijt komt is dit goed te verbeteren. Ik heb iemand die meer dan 35 jaar medicatie dagelijks slikte, in overleg met de arts, terecht van de medicatie gekregen. Dit is bevestigd door een longfunctie test, er was echt geen noodzaak voor medicatie meer.
Darmklachten, Colitis Ulcerosa, Crohn, Prikkelbaar Darm Syndroom / Spastische darm: bij uitstek is NAET hier heel goed in. Rugklachten, angsten en slaapstoornissen blijken ook vaak er mee samen te hangen en door de NAET behandelingen te verbeteren.
Nikkelallergie of andere contactallergiëen: zelfs als de kloven zo diep zijn dat je iemand geen hand meer kan geven is NAET hierbij in te zetten, wilde dat ik foto's had gemaakt van de persoon toen die voor het eerst bij mij kwam hiermee en nu.

  KvK: 09166772      Huisregels     Algemene voorwaarden     Disclaimer      Webdesign by Webenlogo.nl