Praktijk Monique Croes

 

 

 

Meer weten of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over de diensten van Monique Croes, of wilt u een afspraak maken? Laat dan gerust een bericht achter. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Of bel naar: 026-3273295.

Uw bericht voor Monique Croes:

Routebeschrijving naar George Marshallstraat 26, 6836 KW Arnhem:

Vanaf de A325 : afslag Elden, de Burg. Matsersingel op richting het CBR of Poli Zuid, bij stoplichten rechts de Marga Klompelaan in , na winkelcentrum links de Mr. PS Gerbrandysingel in, op rotonde rechtdoor, daarna 1e weg rechts de George Marshallstraat in.

Openbaar vervoer:

Buslijn 7, halte Gerbrandysingel na het winkelcentrum in Rijkerswoerd. Volg daarna de routebeschrijving vanaf de Mr PS Gerbrandysingel. De bus komt ongeveer elk kwartier en het is maar een paar minuten lopen (ca. 8 tot 10).

Tijdstippen:

Op afspraak op alle werkdagen overdag en op de maandagavonden.

Lees svp ook de huisregels voordat je komt want daar staan een paar nuttige tips voor dat je naar de afspraak komt. Neem je verzekeringspasje de 1e keer mee.

De praktijk is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers ivm de trap. Er is wel een traplift aanwezig. In overleg is het mogelijk om hier een oplossing voor te vinden. 

  KvK: 09166772      Huisregels     Algemene voorwaarden     Disclaimer      Webdesign by Webenlogo.nl