Praktijk Monique Croes

 

 

 


Nambudripad's Allergie Eliminatie Techniek, kortweg NAET, is een effectieve, kindvriendelijke en vooral ook prettige manier om van je allergieklachten af te komen. Maar je kan er nog veel meer mee! Het hersteld via de meridianen ook de balans in heel veel van je systemen, ook in je hoofd waardoor ook emotionele zaken verbeteren.

Via een spiertest vanuit de kinesiologie wordt bepaald waar je lichaam op dat moment de grootste blokkade heeft. Via massage over de kleding op de rug wordt daarna het lichaam gestimuleerd om weer beter de energie te laten stromen. Bij kleine kinderen zal dit veelal gebeuren via een volwassene.

Ik heb bij kinderen gezien dat zelfs de 1e behandeling al grote verbeteringen kan geven. Minder jeuk, beter of langer slapen, veel beter eten zijn meer dan eens door de ouders gerapporteerd in mijn praktijk. Bij sommige duurt het even voordat grote veranderingen zichtbaar zijn of veranderd eerst het beeld om vervolgens langzaam aan te verbeteren. Ook geschikt voor volwassenen en niemand is te oud, ook al heb je meer dan 65 jaar al klachten. Het kan al bij kindjes vlak na de geboorte, de jongste was in mijn praktijk nog geen 2 weken oud.

  KvK: 09166772      Huisregels     Algemene voorwaarden     Disclaimer      Webdesign by Webenlogo.nl