Praktijk Monique Croes

 

 

 


Hallo, ik ben Monique Croes. Ik ben 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoontjes, Alex is 10 en Tim 9 jaar. Mijn beroep is lastiger te benoemen. Want therapeut dekt niet helemaal de lading voor mij. Daarvoor heb ik 12 jaar iets anders gedaan, waar ik nog bijna dagelijks uit die ervaringen put.

Ik ben via mijn oudste zoontje in aanraking gekomen met de resultaten van de behandelingen via NAET, een allergie-eliminatie techniek gebaseerd op Chinese geneeskunde. Om hier een praktijk in te mogen beginnen, wordt geëist vanuit NAET dat er meer kennis is dan alleen van die techniek. Een reguliere HBO-medische basiskennis anatomie, fysiologie en pathologie was het eerste waar ik aan begon. En al snel had ik een inleiding Orthomoleculaire geneeskunde gevolgd als basis om iets meer over voeding te weten. Dit is wel handig bij allergieën en ik wil ook gewoon weten wat ik aan het doen ben.

Bij Van Nature heb ik de basisopleiding Orthomoleculaire geneeskunde gevolgd en het was eigenlijk vanzelfsprekend dat ik doorging naar de PNI opleiding. Ik heb beide jaren gevolgd en deze in januari 2009 afgerond. Door mijn drive om goed werk te leveren ben ik constant bezig met bijscholing en intervisie met collega´s. Tevens heb ik een contract met Van Natura Foundation waar ik les geef aan de orthomoleculaire PNI opleidingen.

Naast de full-time praktijk geef ik training als hardlooptrainer en ben ik lid van het bestuur van Loopvereniging Pheidippides voor de PR.

Mijn eigen levensstijl is er ook door beïnvloed. Ik heb vis leren eten, drink nu geregeld een glas rode wijn, en ben aan het trainen om mijn volgende hardloopprestratieloopje sneller te kunnen hardlopen. Ook de rest van de familie wordt verwend met dagelijks lekker gevarieerd eten, veel vers fruit en knoflook.

  KvK: 09166772      Huisregels     Algemene voorwaarden     Disclaimer      Webdesign by Webenlogo.nl